fbpx

Hvordan vil du gøre dit år 2020 dit bedste år – indtil videre? Et år hvor du kikker tilbage på og tænker ”Wow – jeg lykkes med så meget mere end jeg nogensinde turde og tro på. Jeg fik præcis hvad jeg ville, og meget mere!”

Svaret er ligger i at lave målsætning og handleplaner. Du skal være krystalklar på dine mål for de næste 365 dage, skriv dem ned, og derefter skab en handlingsplan imod dem og gør dem til virkelighed. Gør det klart for dig selv, ”hvis du taler om det, så er det en drøm, hvis du forstiller dig, så er det muligt. Men hvis du planlægger det, er det virkelig”

Gør dine målsætninger til virkelighed med denne målsætningshandlingsplan. Du vil holde fokus på tre distinkt (tydelig) kerneområder i dit liv.

  1. Personlig udvikling og bidrag
  2. Resultater og erfaringer
  3. Økonomisk frihed og belønninger

Alt omkring dit i dit liv, lige nu, er på et tidspunkt startet med en tanke, et ønske eller et inspireret øjeblik. Nu er tiden og energien til at tage nuværende tanker og ændre dem til en håndgribelige og lovende fremtid.

Lav din egen overbevisende fremtid. Byg fremtiden af dine drømme. Lav målsætninger der driver dig imod dem og med så meget energi at det bliver til virkelighed. Trods alt er målsætninger uden en bagkant – blot drømme.

I gennemførelsen af denne øvelse, skal du være sikker på at du har de rigtige positive stadie, ”peak state”. Hav ubetinget tro og forventning til at du kan skabe lige hvad du vil i dit liv. Vær entusiastisk – vær ambitiøst. Sæt overlægger højere end hvad du tror er muligt at opnå på bare et år. Find din plads blandt stjernerne.