“I mit job som teamleder kræves der relevant viden og uddannelse fra organisationen. I forbindelse med min akademiuddannelse søgte jeg coaching og sparring fra Lars, mest for at vælge relevante emner der kunne relateres til min hverdag og som jeg kunne bruge til mine eksamener. I begge fag havde jeg af flere omgange stor gavn af Lars! Lars gav mig sparring og stillede de nødvendige spørgsmål for jeg kunne udvikle mig under og efter mine opgaveskrivninger, jeg gik sikker til eksamen og følte jeg var ”vokset” under min opgave skrivning. Det blev til 2 flotte 12 tal, kommentaren fra censor var: ” Du er utrolig sikker i din præsentation og jeg får helt lyst til at være én af dine medarbejdere”! 
Lars har en utrolig positiv energi der smitter og giver lyst til at forandre i den bedre retning! Jeg vil med sikkerhed benytte Lars igen til mine kommende udfordringer!”

Janet Rosengren Sillasen Due,
Teamleder Esbjerg Kommune