Fysisk coaching

Selve ændringen er enkelt

(men ikke let)

Derfor er vi her

Fra kr. 597. Personlig coaching, fysisk

Hvor er du på vej hen lige nu? Hvis du forsætter af nuværende bane, hvor vil du så være om fem eller ti år? Hvordan du finder ud af, hvad du virkelig ønsker? Er der en mening med det hele? Lader du være med at gøre ting, du har lyst til, fordi du frygter, hvad andre vil tænke?

Hvis du kan genkende bare en af disse tanker, vil et forløb kunne give dig noget af det, du leder efter, og ændre dit liv radikalt. Ser du dig selv som moderat, med hensyn til dine muligheder, din personlig styrke og blot er indstillet på et liv med små og helst ikke vidtgående forandringer? Som mange andre, skal du skal ikke tro, du er noget, siger janteloven. Alligevel har du et sted indeni en følelse, en lyst, til at bekæmpe denne moderate middelmådighed og hæve dig op over det almindelige. Bryd jantelovens leveregler, med ydmyghed og tilbageholdenhed, og vis at du besidder evner der er bedre og mere succesfulde.

Find styrken til at beherske dit liv, opdage dit sande formål og udnytte de kræfter du allerede er besiddelse af, som blot venter på at blive forløst. Lær nøglerne til personlig opblomstring, om hvordan du kan tage kontrol over et område i dit liv, der påvirker andre områder.

I sidste ende handler det ikke om hvad du har, men hvad du gør med det som du har. Din lykke og succes her i livet afhænger hvordan du lever. Lev det liv du vil. Et liv med så meget nydelse som muligt og så lidt smerte som muligt. Et ultimative mål for os nutids mennesker må være at sikre, at det liv vi lever, er meningsfuldt. Ikke bare tilfredsstillende eller lykkeligt.

Vi kan afsløre, at uanset hvor du er i livet, er der altid en ny mulighed og retning end den nuværende. Om du har en karriere, jobsøgende eller ønsker aterfare, hvem du i virkeligheden er. Oplever du smerte, sorg eller frustration, kan være netop dit vendepunkt. Tit bliver den, som remmes af tab, aldrig den samme som før. Med konkrete værktøjer, udfordrende spørgsmål og viden, for nutidens mennesker, vil et forløb skabe vedvarende forandringer i din tilværelse og være en støtte til dig i at opnå den daglige glæde ved at leve dit liv fuldt ud. 

Tre grunde til du skal vælge dette forløb

  • Opdag dine egne typiske faldgruber og lærer af dine fejl
  • Gør frygten til en din livslange ven og find dine personlige styrker
  • Træf beslutninger uden at være bange for resultatet

Uddybende info

  • I Esbjerg
  • Varighed: 25-110 min
  • Book direkte
  • Virtuel eller telefonisk
  • Pris inkl. moms.

Lokation i Esbjerg anvises

Book fysisk Coaching

Vælg og book her ⬇︎

Lokation i Esbjerg anvises, senest 24 timer inden.

Lars Sigurd, Siigurd

Lars Sigurd er entrepreneur, coach og foredragsholder med fokus på at hjælpe andre. Han har en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at være den leder man selv ville ønske at have.

Siigurd er dedikeret til at hjælpe med at opdage og tage handling med værktøjer, strategier og ressourcer, der skaber ekstraordinære resultater og et utroligt niveau af personlig opblomstring. Man behøver ikke at ville det samme, men vejen derhen er ens – uanset om det er som medarbejder, leder, direktør eller ejer. De fundamentale metoder til at påvirke os selv og vores omgivelser er grundlæggende ens.

Udvalgte udtalelser

”På kun 4 måneder, har jeg på mange punkter forbedret mine egenskaber ud fra de værktøjer som du har givet mig, og ligeledes følt en personlig ændring i mine holdninger og min måde at tilgå folk på. De styrker jeg nu engang har, og som du har vist mig hvordan jeg skal bruge, har jeg sat i spil og derved opnået en væsentlig øget fokus overfor mine medarbejder, venner og familie. Jeg har ligeledes fået stor positiv respons på mit ændrede adfærd, og høster derved meget positiv energi til videre brug i min udvikling. Jeg vil gerne rose for vores samarbejde indtil nu, og kan anbefale andre at prøve kræfter med de udfordringer du bringer i spil"

Omar El-Shakarji, Manager Packaging department, N & K Spedition A/S

"Da jeg traf Lars ved første møde, havde jeg selv opgivet meningen med det hele, men han fik mig hevet op igen, og nu er jeg fuld af positivitet, klar til at erobre verden og alt i den. Tusind tak Lars, fra bunden af mit hjerte, jeg glemmer aldrig vores tid sammen. Du har virkelig reddet mit liv."

Simon Nielsen, Esbjerg

"Jeg vil gerne sige tusind tak for et rigtig godt udviklingsforløb. Det er guld værd, at have en som dig på sidelinjen, der forstår at få et lille frø/ide til at vokse samt fastholde troen på, at det kan lykkes. Det har været en stor hjælp at gennemgå mine personlige styrker med dig og derved få øje på styrker, som jeg faktisk ikke have tillagt særlig stor værdi."

Helle Føns, Arbejdsglæde Konsulent

"Jeg har brugt Lars til, at komme videre i min personlige proces - at ændre nogle negative tankemønstre til mere hensigtsmæssige handlinger. Lars har hjulpet med ved, at give mig nogle simple men effektive redskaber som jeg har kunnet bruge så snart vi har afsluttet vores session. Lars er er yderst positivt menneske, direkte men omsorgsfuld, og er et bekendtskab værd, og jeg vil ikke tøve med at anbefale ham til andre der kan bruge et skub i deres personlige udvikling."

Rita, Esbjerg

”Nogle gange møder man mennesker som gør et så stort indtryk, at man nok aldrig glemmer dem, og for mig er Lars et af de mennesker. Lars ser det bedste i mennesker og Lars vil oprigtigt mennesker det bedste. Han møder mennesker i et fortroligt rum, hvor hans eneste ambition er at hjælpe det pågældende menneske til at blive den bedste udgave af sig selv. Det var det jeg mærkede på egen krop, da jeg på et tidspunkt i livet kæmpede med at finde motivationen i et af livets lykkemæssige tørkeperioder. Et lykkeligt liv, er et liv der er fuld af meningsfuldhed, og Lars kan utvivlsomt hjælpe dig med at finde denne meningsfuldhed.”

Michael L. Madsen, Ejer af og Direktør for Michael L. Madsen A/S

Fokus på hvad der giver energi og skab momentum

Lars Sigurd er kompetent til at hjælpe personer med, at opdage og omsætte de værktøjer, strategier og ressourcer, der giver ekstraordinære resultater og forbløffende niveauer af personlig opblomstring.

Lars taler både til hjerne og hjerte. Så han skaber en følelsesmæssig forbindelse med dem han arbejder med, som giver en bedre chance for, at de lytter ordentligt og åbent og skaber resultater.

Lars Sigurd sætter tankerne i gang, motiverer og inspirerer og forærer masser af guldkorn og stof til eftertanke, som de kan tage med sig hjem og bruge både i arbejdslivet og privat.

Lars Sigurd holder personlige samtaler på, hvordan succes og positiv forandring opnås i ens forretning, personlige liv og lederskab - ligesom han også indgår som fortrolig samarbejdspartner i virksomheder, holder foredrag, indlæg og kick-offs. Han arbejder ud fra en række forskellige emner og gerne en kombination af flere.

Lars er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han  fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber. Kontakt trygt Lars i dag.

Det kræver fokus, vedholdenhed og konstant træning til at skabe, opbygge og opnå, præcis det som du gerne vil.

Udvid dine færdigheder og få styrken til at bryde igennem.

Hør hvad kunderne siger?