Energy speech

– præstér under pres, nu!

En powerfuld time, der vitterligt puster liv i gløderne – fra gnist til passioneret ild

Udvalgte organisationer

Oplæg for atleter der skal levere en præstration, NU!!!!

En powerfuld time, der vitterligt puster liv i gløderne – fra gnist til passioneret ild

Frygten for at fejle … fastgroet? Er man passioneret og ambitiøs, kender man til at skulle præstere under pres. Frustration, nervøsitet, tvivl og bekymringer, er naturlige når vi står over for en vigtig opgave, men måden de håndteres , er altafgørende. Få, med det samme, konktete redskaber der håndterer magtesløshed og skaber et momentum og drive til at gå ud for at lykkes direkte bagefter.

En workshop for frontpersonalet med fokus på blandt andet:

 • Hvordan du kan levere en enestående service?
 • Hvordan du skaber mersalg?
 • Hvordan vi sammen skaber ægte loyale gæster?
 • Vores kunde i dag er jeres i morgen – og omvendt?
 • Hvordan håndterer jeg den utilfredse eller kritiske gæst?
 • Hvornår vil gæsten anbefale jer til andre?

Udover tre timers med inspirerede indsigt er der også mulighed for kollegialt samvær på tværs af deltagerne.

Deltagerne siger:

“Lyst til at blive bedre.

Lyst til at give positiviten videre.

Selvtillid til at tro på at det vi gør er godt nok.”

Deltagerne siger:

“At positiv tænkning er ligeså vigtig for gæsten, som den er for mig. Og mine kollegaer!”

Deltagerne siger:

“Den positive tilgang. Når vi har det godt, har vores gæster det også. Jeg må træne mine styrker helt konkret.”

Deltagerne siger:

“Bekræftet i selvtillid.

Mod på forbedring.

Mod på udvikling.”

Deltagerne siger:

“Hvor vigtig at man spørger ind til folks oplevelser.” 

Deltagerne siger:

“Se positivt på det hele. Se tilbage på mine styrker. Vær tilstede. Jeg er unik.

Jeg har fået relationer til flere af deltagerne.

Har fået blod på tanden.

Tak for en god aften.” 

Deltagerne siger:

“Positivt.” 

Deltagerne siger:

“Tusinde tak for i aften.

En påmindelse om, hvor mange evner jeg besidder indefor faget – men også generalt.”

Deltagerne siger:

“At jeg, selvom jeg blot er en museumsvært, er en stor del af billedet ud af til.”

Et uforpligtende tilbud på en god foredragsholder med en afsmittende energi

Dette får I:

 • Tre times workshop
 • Invitation skabelon
 • PowerPoint udleveret
 • Dansk eller Engelsk
 • Stille spørgsmål Siigurd den efterfølgende uge

  Workshoppen er før medfinansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

  Handelsbetingelser

  Styrk dig selv - bliv dit eget stærkeste aktiv!
  kom i gang

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Lars Sigurd, Siigurd

  Lars Sigurd er entrepreneur, coach og foredragsholder med fokus på at hjælpe andre. Han har en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at være den leder man selv ville ønske at have.

  Siigurd er dedikeret til at hjælpe med at opdage og tage handling med værktøjer, strategier og ressourcer, der skaber ekstraordinære resultater og et utroligt niveau af personlig opblomstring. Man behøver ikke at ville det samme, men vejen derhen er ens – uanset om det er som medarbejder, leder, direktør eller ejer. De fundamentale metoder til at påvirke os selv og vores omgivelser er grundlæggende ens.

  Udvalgte udtalelser

  ”Nogle gange møder man mennesker som gør et så stort indtryk, at man nok aldrig glemmer dem, og for mig er Lars et af de mennesker. Lars ser det bedste i mennesker og Lars vil oprigtigt mennesker det bedste. Han møder mennesker i et fortroligt rum, hvor hans eneste ambition er at hjælpe det pågældende menneske til at blive den bedste udgave af sig selv. Det var det jeg mærkede på egen krop, da jeg på et tidspunkt i livet kæmpede med at finde motivationen i et af livets lykkemæssige tørkeperioder. Et lykkeligt liv, er et liv der er fuld af meningsfuldhed, og Lars kan utvivlsomt hjælpe dig med at finde denne meningsfuldhed.”

  Michael L. Madsen, Ejer af og Direktør for Michael L. Madsen A/S

   

  ”Hvad du har formået at give mig på få måneder er formidabelt! Er blevet afklaret på mange punkter, bevidst om mine styrker og ved nu hvordan jeg kan bruge dem fremadrettet. Alsammen takket være din store viden, positive tilgang og nærværende coaching. Du er sand Træner i Succes!”

  Jens Ulrich Laursen, Technical Project Engineering Manager, Siemens

  "Da jeg traf Lars ved første møde, havde jeg selv opgivet meningen med det hele, men han fik mig hevet op igen, og nu er jeg fuld af positivitet, klar til at erobre verden og alt i den. Tusind tak Lars, fra bunden af mit hjerte, jeg glemmer aldrig vores tid sammen. Du har virkelig reddet mit liv"

  Simon Nielsen, Esbjerg

  "Jeg vil gerne sige tusind tak for et rigtig godt udviklingsforløb. Det er guld værd, at have en som dig på sidelinjen, der forstår at få et lille frø/ide til at vokse samt fastholde troen på, at det kan lykkes. Det har været en stor hjælp at gennemgå mine personlige styrker med dig og derved få øje på styrker, som jeg faktisk ikke have tillagt særlig stor værdi."

  Helle Føns, Arbejdsglæde Konsulent, Indehaver

  Book eller bliv afklaret med et uforpligtende samtale på en god coach der skaber resultater og med en afsmittende energi.

  Kontakt

  Hvad ønsker du hjælp til?

  Jeg ønsker

  Fokus på hvad der giver energi og skab momentum

  Lars Sigurd er kompetent til at hjælpe personer med at opdage og omsætte de værktøjer, strategier og ressourcer, der giver ekstraordinære resultater og forbløffende niveauer af personlig opblomstring.

  Lars taler både til hjerne og hjerte. Så han skaber et følelsesmæssigt forbindelse med dem han arbejder med, som giver en bedre chance for at de lytter ordentligt og åbent og skaber resultater.

  Lars Sigurd sætter tankerne igang, motiverer og inspirerer og forærer masser af guldkorn og stof til eftertanke, som de kan tage med sig hjem og bruge både i arbejdslivet og privat.

  Lars Sigurd holder personlige samtaler på hvordan succes og positiv forandring opnås i ens forretning, personlige liv og lederskab - ligesom han også indgår som fortrolig samarbejdspartner i virksomheder, holder foredrag, indlæg og kick-offs. Han arbejder ud fra en række forskellige emner og gerne en kombination af flere.

  Lars er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han  fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber. Kontakt trygt Lars i dag.

  Vores forløb afvikles på dansk eller engelsk. Du bedes altid informere os forud for en aftale.