At lykkes til træningen og til konkurrence
Vær mental stærk
I en konkurrencepræget verden, hvor kravene til os konstant stiger, er det afgørende for få succes at ruste sig med det rette mindset og strategi.
Professionel coaching, foredrag og workshop. Medrivende, inspirerende og god energi, er kernen. Et fokus på hvad driver organisationer, mennesker og teams til at lykkes.
Lederudviklingsforløb i Esbjerg, Dit personlige lederskab
Find vejen til succes
I en konkurrencepræget verden
I en konkurrencepræget verden, hvor kravene til os konstant stiger, er det afgørende at ruste sig med det rette mindset for at trives og lykkes. Til dette oplæg fokuserer vi skarpt på metoder og strategier baseret på evidens fra Positiv Psykologi samt transformative metoder, der skaber ægte og varig forandring. Disse metoder styrker ikke kun din mentale sundhed, men sætter dig også i stand til at opnå succes i dine præstationer. Opdag hemmelighederne bag et positivt tankesæt og find inspiration til at integrere disse værdifulde principper i din træning, hverdag og konkurrencer. Sammen og hver for sig kan vi udforske vejen til personlig performance og trivsel i en verden, hvor det rigtige mindset er nøglen til din succes!
Det lærer du til oplægget
hej hej

Tid

15. januar, 2024
20:00
21:30

Sted

Playitas Resort
Urbanización Las Playitas s/n
35629 Las Playitas, Las Palmas, Spanien

Billet

Individuel
0
Håndter frustration, smerte og tilbagegang
Forvent, at din nuværende præstation ikke nødvendigvis definerer din fremtid. Ved bevidst at tage kontrol kan du lægge grundlaget for at hæve dit niveau, hvad enten det drejer sig om resultater, processen eller om at få hverdagen til at hænge bedre sammen. Selv små ændringer i din tilgang i dag kan få afgørende betydning på lang sigt. Alt begynder med indsigt, viden og til sidst handling. Det er én ting at vide, hvad du ønsker, men en anden at vide, hvordan du gør det. Her vil du blive præsenteret for veldokumenterede, enkle, men yderst effektive redskaber, som du kan implementere med det samme i din hverdag og til dine konkurrencer. "Vær mental stærk" i en konkurrencepræget verden baserer sig på en dybdegående udforskning af, hvordan du kan skabe ægte og varig forandring for at opnå ekstraordinære resultater. I dette oplæg vil du opdage nøglen til personlig udvikling gennem afgørende principper, samtidig med at Lars Sigurd glædeligt deler ud af sin erfaring og visdom.
Mere information
Oplægget afholdes i samarbejde med forbundet Triatlon Danmark og Age-Group- og landsholdets træningslejr på Playitas i uge 3, 2024. Gennem dette oplæg stræber vi efter at styrke triatleternes mentale sundhed og præstation på banen. Oplægget vil blive præsenteret i en atmosfære, der er præget af passion for triatlon og ønsket om at optimere atleters træningsmetoder, ikke kun fysisk, men også mentalt. Vores fokus er inddragelse af deltagerne og at udstyre deltagerne med redskaber og indsigter fra positiv psykologi samt simple men effektive metoder, der kan anvendes direkte i triatlon-træningen og konkurrencerne. Gennem dette oplæg vil vi ikke blot at inspirere, men også at skabe en meningsfuld forbindelse mellem mental sundhed og triatlon sporten, hvor det rette mindset kan udgøre forskellen mellem en god præstation og en ekstraordinær præstation. Vi ser frem til at dele denne rejse mod mental styrke og triumf med primært AG’erne og de yngre og mindre erfarne eliteatleter. Vi vil også opfordre de mere erfarne til at være med, men det er op til dem selv. Triatleter, der stræber efter personlig og sportslig udvikling.
Lars Sigurd, Siigurd
Om
Lars Sigurd
Han er fuldstændig 100% selvstændig og har formået at skabe en levevej ud af sin passion "At hjælpe andre med at performe og trives på samme tid". Med en Mastergrad i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet samt et diplom i Ledelse fra UC SYD har han en solid baggrund. Selv har Lars dyrket triatlon i mange år, i samme periode som Rasmus Henning. Lars dyrkede Triatlon sideløbende med hans tidligere karrierer som Ingeniør og afdelingsleder. Dette har givet Lars omfattende indsigt i den indsats, det kræver at balancere familie, arbejde og konkurrere på et højt niveau indenfor triathlon. Lars er ærlig og frygter ikke at vise sig uperfekt. Han lever sit eget liv i overensstemmelse med sine egne principper, hvilket giver ham førstehåndserfaring med det, han formidler. Hans ambition, som ekspert, i at hjælpe andre med at opdage og omsætte værktøjer, strategier og ressourcer, der kan skabe bemærkelsesværdige resultater og føre til imponerende succes. Han formår at tale både til hjernen og hjertet hos dem, han arbejder med, og dermed skaber han en følelsesmæssig forbindelse. Dette øger chancerne for, at de lytter åbent og engageret og opnår resultater.
Kontakt mig idag
Og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe jer.
Eller book et uforpligtende første møde på 15 min.