Bliv bevidst med om, hvordan dine vaner påvirker dine mål, og bliv i stand til at navigere godt i livet
Led dig selv
Dediker to timer til personlig udvikling, hvor du vil opleve positiv energi og få værdifuld indsigt. Lær effektive metoder og strategier til at opnå succes
Professionel coaching, foredrag og workshop. Medrivende, inspirerende og god energi, er kernen. Et fokus på hvad driver organisationer, mennesker og teams til at lykkes.
Mestringen af selvværd, motivation og personlig vækst
En eksklusiv mulighed for dig til at dykke dybere ned i de nøgleprincipper og strategier, der kan transformere dit liv og hjælpe dig med at blive den bedste version af dig selv. Lars Sigurd er her for at dele sine årtiers erfaring inden for personlig udvikling og ledelse og guide dig på rejsen mod personlig styrke og succes.

Tid

3. november, 2023
13:00
15:00

Sted

Sigurd
Stormgade 133
6700 Esbjerg

Billet

Individuel
295
inkl. forfriskning
Hvad kan du forvente? 
Forvent, at din nuværende situation ikke nødvendigvis er din fremtid. Ved at tage kontrol kan du skabe grundlaget for succes, og selv en lille ændring i dag kan have afgørende betydning på lang sigt. Men alt begynder med det første skridt. Det er én ting at vide, hvad du ønsker, men en anden at vide, hvordan du når det. Her vil du blive præsenteret for veldokumenterede, enkle, men yderst effektive redskaber, som du kan anvende med det samme. Led dig selv til at lykkes - Er baseret på en dybdegående udforskning af, hvordan du skaber ægte og varig forandring for at opnå en strålende fremtid. I dette livsændrende oplæg vil du opdage nøglen til personlig transformation gennem afgørende principper, mens Lars Sigurd glædeligt deler ud af sin erfaring og visdom.
test test
f.eks. "Min baggrund"
f.eks. "Person navn"
Kontakt mig idag
Og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe jer.
Eller book et uforpligtende første møde på 15 min.