Hvordan indfri du dit nytårsforsæt
Ingen undskydlning
Svane køkken, Esbjerg hjælper dig med at indfri dine drømme
Velkommen til en ny start!
Tag kontrol over dit liv ved at indfri dine nytårsforsætter. Vi tror på, at du kan opnå dine mål uden undskyldninger.

Tid

25. januar, 2024
19:00
21:00

Sted

Svane Køkken, Esbjerg
Stormgade 133
6700 Esbjerg

Billet

Individuel
0
lidt anretning
Sådan skaber du varige forandringer
Denne eftermiddag vil udforske strategier, værktøjer og motivationsteknikker, der hjælper dig med at omsætte dine intentioner til konkret handling. Lad os sammen hos Svane Køkken skabe fundamentet for et succesfuldt år 2024.
Trin for trin vejledning til succes
Dyk dybere ned i nøgleelementerne, der vil lede dig gennem din rejse mod at indfri dine nytårsforsæt. Hvordan kommer du fra hvor du er til der hvor du ønsker at være. Få indsigt i de ressourcer der sikre, at du forbliver motiveret og fokuseret.
Lars Sigurd, Siigurd
Om
Lars Sigurd
Han er fuldstændig 100% selvstændig og har formået at skabe en levevej ud af sin passion "At hjælpe andre med at performe og trives på samme tid". Med en Mastergrad i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet samt et diplom i Ledelse fra UC SYD har han en solid baggrund. Selv har Lars dyrket triatlon i mange år, i samme periode som Rasmus Henning. Lars dyrkede Triatlon sideløbende med hans tidligere karrierer som Ingeniør og afdelingsleder. Dette har givet Lars omfattende indsigt i den indsats, det kræver at balancere familie, arbejde og konkurrere på et højt niveau indenfor triathlon. Lars er ærlig og frygter ikke at vise sig uperfekt. Han lever sit eget liv i overensstemmelse med sine egne principper, hvilket giver ham førstehåndserfaring med det, han formidler. Hans ambition, som ekspert, i at hjælpe andre med at opdage og omsætte værktøjer, strategier og ressourcer, der kan skabe bemærkelsesværdige resultater og føre til imponerende succes. Han formår at tale både til hjernen og hjertet hos dem, han arbejder med, og dermed skaber han en følelsesmæssig forbindelse. Dette øger chancerne for, at de lytter åbent og engageret og opnår resultater.