At lykkes med i din forretning, dit personligt Liv og dit lederskab
Energi & Passionen
Sådan ændre din nuværende situation, historie og tilstand

Overkom begrænsende overbevisninger

Genfind dedikationen

Bliv handlekraftig

Lederudviklingsforløb i Esbjerg, Dit personlige lederskab
Succes kommer ikke af sig selv
At lykkes

En gave til dig selv eller en du holder af, som vil vare hele livet. Man kan bruge dette med det samme og resten af livet. Disse teknikker vil man have glæde af altid, når de anvendes igen og igen.

Simple, men effektive metoder til at maksimere indflydelsen i din forretning, dit personlige liv og dit lederskab. Er du klar til handling og passioneret nok til at tilpasse dig?

 

 

Antænd, opdag, og udfør

  • Afdæk, hvad der virkelig driver dig, og find hemmeligheden til at skabe en drivkraft.
  • Genskab din følelse af drivkraft og engagement.
  • Anerkend dine iboende ressourcer og styrker.
  • Udvikl en større forståelse af dig selv og hvordan du kan bruge det.
  • Skab en større passion i alt hvad du gør.

Tid

Lørdag fra kl. 9:00 – 12:30,

  • den 26. oktober 2024
  • den 23. november 2024
  • den 11. januar 2025

Inkl. kaffe, te og vand.

Vi forbeholder os retten til at aflyse eller flytte eventet op til 10 dage før afholdelse.

 

Sted

Siigurds videnscenter,

Stormgade 133,

6715 Esbjerg

Målgruppe

Alle har brug for en energi og Passion. Om du så er en virksomhedsleder eller atlet på højeste plan, en student, en hjemmegående, en hjemløs, iværksætter eller nationens overhoved. – Fordi, du kan de bedste evner i verden, det bedste produkter i verden og det fineste support system i verden. Men med mindre du har filosofien der driver dig. Til at gøre de nødvendige ting, der får det til at lykkes. Er det INTET der lykkes.

Billet

Early Bird – 60 dage inden kr. 315

Standart pris – 30 dage inden kr. 500

Sen tilmeldning – kr. 685

Kun booking online og begrænsede pladser. Ved betaling af forkert beløb opkræves det resterende beløb ved døren inden afholdelse.

Indsigt og forstyrrelse har vi alle brug for.
Alle fortjener en chance
Nu har du muligheden for at blive coachet af Lars Sigurd, som gennem de sidste +8 år har coachet utallige til succes inden for deres forretning, personlige liv og lederskab. Hans evne til at formidle og forstå forskellige situationer har hjulpet mange med at komme videre og opnå deres mål. Lars Sigurd er kendt for at fastholde og motivere sine klienter, hvilket afspejles i, at mange vender tilbage til ham eller fortsætter deres forløb. Hver måned besøges Lars af en bred vifte af mennesker, herunder ledere, professionelle atleter, kontorchefer, nøglemedarbejdere, virksomhedsejere og endda bestyrelsesmedlemmer. Men der kommer også personer forbi, som bare sidder lidt fast og søger indsigt i, hvordan de kan komme videre. Uanset hvor du befinder dig, eller hvad dine mål er, ønsker Lars at hjælpe dig med at opnå succes. "Du har ikke råd til ikke at vide, hvad Lars Sigurd underviser i."
Det praktiske

Vi mødes lørdag morgen, og gennem indsigt i teknikker og metoder arbejder vi direkte med disse strategier, så vi får mest ud af dagen. Vi sikrer, at når du går hjem, så handler du. Viden er der nok af, men vi mangler handling, tro på egne evner og en følelse af, at vi kan mestre det. Kom veludhvilet, forberedt med pen og papir, og vær klar til at modtage.

Michael Boel Olesen & Lars Sigurd, Siigurd
f.eks. "Min baggrund"
f.eks. "Person navn"

Jeg er en træner i succes. Jeg hjælper med at træne folk til at opnå det, som de virkelig gerne vil, på en hurtigere og nemmere måde.

Alle har brug for en træner, om det så er en virksomhedsleder eller atlet på højeste plan, en student, en hjemmegående, en hjemløs, iværksætter eller nationens overhoved. En træner, er for mig, en ven der virkelig holder af dig. En træner er engageret i at hjælpe dig til at blive så god som overhovedet muligt. En træner der udfordrer dig og holder dig til ilden. Trænere har viden og erfaring, fordi de selv har prøvet det. De er ikke bedre end andre mennesker, som de træner*. Faktisk har de mennesker, som de underviser endda større medfødte evner end dem selv. Men fordi træneren i årevis har koncentreret deres energi på et bestemt område, kan de på kort tid lære dig en eller to forskelle, der øjeblikkeligt kan ændre det, som du er i stand til.

Kontakt mig idag
Vi arbejder desuden strategisk gennem samarbejde, coaching og oplæg. Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer?
Eller book et uforpligtende første møde på 15 min.