AT LYKKES i hverdagen OG når du spiller Padel
Den ekstraordinær præstation
Hvad kræver det at lykkes på det næste niveau i sit professionelle og private liv, samt når du spiller padel?
SERV, SMASH, HIGHFIVE
Nyt niveau?
At opnå den ekstraordinære præstation i livet kræver ikke kun dedikation og færdigheder, men også en positiv indstilling og en bevidst bestræbelse på at forbedre sig selv både professionelt og privat. Dette oplæg om "Den ekstraordinær præstation" er forankret i ideen om positiv mindset. At kultivere en positiv tankegang kan have afgørende indflydelse på ens evne til at overvinde udfordringer, forfølge mål og skabe en tilfredsstillende balance mellem karriere og personlig udvikling
Det lærer du til oplægget
Ved dette oplæg lærer du praktiske metoder baseret på evidensbaserede grundlag. Få redskaber og teknikker, der kan implementeres øjeblikkeligt og styrk din forståelse af velbegrundede tilgange inden for emnet.

Tid

20. februar, 2024
08:30
09:00

Sted

Padel Court Esbjerg
Gl Færgevej 2
6700 Esbjerg

Billet

Individuel
0
FIND VEJEN TIL at lykkes
Håndter frustration og tilbagegang
Forvent, at din nuværende præstation ikke nødvendigvis definerer din fremtid. Ved bevidst at tage kontrol kan du lægge grundlaget for at hæve dit niveau, hvad enten det drejer sig om resultater, processen eller om at få hverdagen til at hænge bedre sammen. Selv små ændringer i din tilgang i dag kan få afgørende betydning på lang sigt. Alt begynder med indsigt, viden og til sidst handling. Det er én ting at vide, hvad du ønsker, men en anden at vide, hvordan du gør det. Her vil du blive præsenteret for veldokumenterede, enkle, men yderst effektive redskaber, som du kan implementere med det samme i din hverdag og i din Padel træning. "Den ekstraordinær præstation" baserer sig på en dybdegående udforskning af, hvordan du kan skabe ægte og varig forandring for at opnå ekstraordinære resultater. I dette oplæg vil du opdage nøglen til personlig udvikling gennem afgørende principper, samtidig med at Lars Sigurd glædeligt deler ud af sin erfaring og visdom.
Overskrift til mere information
Oplægget afholdes i samarbejde med Padel Court Esbjergs netværksgruppe. Gennem dette oplæg stræber vi efter at styrke tilhørerens indsigt i hvad der skaber det ekstraordinære niveau. Oplægget vil blive præsenteret i en atmosfære, der er præget af passion for Padel, personlig udvikling og ønsket om at deltagerne, ikke kun fysisk igennem Padel, men også mentalt. Der er inddragelse af deltagerne og at udstyre deltagerne med redskaber og indsigter fra positiv psykologi samt simple men effektive metoder, der kan anvendes direkte i hverdagen og til ens Padel træning. Gennem dette oplæg vil vi ikke blot at inspirere, men også at skabe en meningsfuld forbindelse mellem fysisk og mental sundhed og ens præstation, hvor det rette mindset kan udgøre forskellen mellem en god præstation og en ekstraordinær præstation.
Lars Sigurd, Siigurd
Forretning, livs og lederskabs strateg 
Lars Sigurd
Med en mastergrad i Positiv Psykologi, specialiseret i positivt lederskab fra Aarhus Universitet, og et diplom i Ledelse fra UC SYD, udgør min uddannelsesbaggrund en solid base. Trods min oprindelige uddannelse som ingeniør fra Aalborg Universitet har jeg også direkte erfaring med at lede medarbejdere. Denne erfaring har givet mig en dyb indsigt i de anstrengelser, der kræves for at starte, drive og skabe vækst i en virksomhed, samt de krav, der stilles til lederskab, både for mig selv og andre. Jeg er ekspert i at hjælpe andre med at opdage og implementere værktøjer, strategier og ressourcer, der kan generere bemærkelsesværdige resultater og føre til imponerende succes. Min evne til at kommunikere til både hjernen og hjertet skaber en følelsesmæssig forbindelse, hvilket øger chancerne for, at mine klienter lytter åbent og engageret for at opnå resultater. Jeg er åbenhjertig og tøver ikke med at vise min egen uperfekthed. Mit liv er i overensstemmelse med mine egne principper, hvilket giver mig førstehåndserfaring med det, jeg formidler. Min ambition er at dele budskaber, der kan transformere dit lederskab til det bedre – til gavn for både dig selv og dem, du arbejder med
Kontakt Padel Court Esbjerg idag
Og hør mere om, hvordan du kan blive en del af et fantastisk netværk.
Hvor Lars Sigurd holder dette oplæg