Siigurd Running

Siigurd Running – Et godt løbetilbud
Siigurd Running er den gode løsning til dig, der træner regelmæssigt, og som gerne vil være bedre forberedt til fremtidige løb. Lige nu træner vi målrettet til Blue Water Stafetten, og du kan nå at melde dig til vores effektive løbeprogram. Mere information om hold og tilmelding her Ydelser & medlemskab

Hvad er Siigurd Running?
Siigurd Running er en simpel løsning til dig, der har en travl hverdag og som gerne vil løbe regelmæssigt. Med et løbeprogram fra Siigurd Running bliver du fri for at skulle planlægge dit løbeprogram, og sætte dig ind i, hvordan det skal sættes sammen for at få en stabil opbygning og nogle regelmæssige løbemønstre. Det fastlagte træningsprogram gør det også meget nemmere at komme op af sofaen og ud ad døren.

Hvad tilbyder Siigurd Running?
Siigurd Running tilbyder planlagte træningsprogrammer, man selv kan gennemføre uden at være afhængig af andre. Træningsprogrammerne er varierede med teknik, distance, og intervaller, og det henvender sig til dig, der løber regelmæssigt og som godt kunne tænke sig at forbedre dit løb og dine løbetider.

Med en tilhørende trænings-app kan du nemt følge med i din træning og registrere din løbemæssige udvikling og fremgang.

Fælles træning hver måned
Hver måned tilbydes der fælles træning med alle tilmeldte løbere. Her kan du få råd og vejledning med hensyn til din løbeteknik, hvordan du skal forbedre dit løb og få hvordan du skal udvikle dig for at præstere bedre.

Bliv klar til Blue Water Stafetten og andre løbestævner
Skal du løbe Blue Water Stafetten i Esbjerg, og være bedre forberedt. Så kunne dette være løsningen for dig.

Også et godt tilbud til dit firma
Siigurd Running tilbydes også til firmaer, der gerne vil give deres ansatte et personalegode, der både fremmer det sociale – og det sundhedsmæssige aspekt blandt de ansatte.

Alt dette kan du få for kun 75,- pr, måned, og betalingen foregår automatisk.

Kontakt os og hør nærmere, eller meld dig til lige her

Siigurd Running – Optimer din løbetræning og dine resultater