Træningsforløb

Invester i dine medarbejdere med et træningsforløb

Vi er i Siigurd stærkt overbeviste om, at medarbejderpleje sikrer bedre og gladere medarbejdere. Et redskab hertil er motion. Motion kan nemlig bidrage til, at medarbejderne bliver mere effektive, øger deres kreativitet og er bedre rustet til at løse deres opgaver. Det træningsforløb har tendens til at der skabes en ny sammenhold, endda på tværs af organisationen, hvor hverdagens udfordringer takles nemmere.

people group jogging, runners team on morning training

“Det er essentielt at tænke på medarbejdernes sundhedstilstand, da denne er grundsten for motivation og trivsel”

Hos Siigurd er vi med til at skabe motivation, glæde og indsigt i, hvordan man kombinerer en travl hverdag med en følelse af overskud. Gennem vores erfaring kan vi inden for aktiviteter som svømning, cykling og løb, eller alle tre dele i en triatlon, være med til at skabe nogle anderledes træningselementer.
Træningselementer som disse er medvirkende til at træningen er sjovere og forløber hurtigere. Tag din kollega under armen, og få en produktiv træning, hvor du efterfølgende kan være tilfreds med indsatsen. De træningsforløb som Siigurd tilbyder, indebærer ofte løbeturer og har strukket sig over en tidshorisont på seks måneder. Her oplever vi, at medarbejderne også kan løbe hurtigere, bliver sundere, oplever overskud og dermed bliver mere motiveret i deres arbejdsliv. Vi kan teste medarbejderne i opstartsfasen og frem til slutfasen af et forløb. Således er det tydeligt at se, om nogle af paramenterne har rykket sig undervejs, hvilket kan skabe en motivationsfaktor hos medarbejderen. Tidshorisonten for træningsforløb er ikke fastsat, men dette kan vi tale om, så det vil passe din virksomhed bedst.

Som virksomhed har I nok en interesse at kunne fastholde de gode medarbejder, som er grundstene og har en betydelig værdi i enhver organisation. Lønnen er langt fra den vigtigste parameter til at medarbejder vælger deres arbejde. Undersøgelser viser, at trivsel og engagement hos den enkelte medarbejder spiller en større og større rolle i valg af arbejdsplads. Derfor mener vi, at det er essentielt at tænke på medarbejdernes sundhedstilstand, da denne er grundsten for motivation og trivsel. Adskilligt forskning indikerer, at når man øger pulsen på ugentlig basis, så har dette en forebyggende
effekt på livsstilssygdomme. Derfor kan det være nødvendigt at sikrer jeres medarbejderes sundhed, trivsel og motivationsfaktor gennem fysisk aktivitet.
Motion giver fornyet energi, bedre humør og overskud i hverdagen.
Det bliver super sjovt, og I kommer til at rykke jeres personlige træning og sundhed.

Vi glæder os til at høre fra jer.

 

Kontakt

Ring til Siigurd på tlf. 40 24 75 99 eller benyt alternativt kontaktformularen.

Kontakt Siigurd

Ønsker du at komme i kontakt med Siigurd, foregår dette vha. “Kontakt”-siden