Om Siigurd

Foredrag & Konsulent til både virksomheder & private

– Brug Esbjergs lokale person


lars-1

Konsulent til ledere
Du genkender sikkert, som leder eller virksomhedsejer, oplevelsen af at mangle viden eller forståelse omkring organisationens eller medarbejdernes tilstand, herunder frustration, og hvad den underliggende årsag kan være. Denne oplevelse kan jeg sikkert vende til indsigt og forståelse. Ud fra en gennemgang af problematikken kan jeg igennem dialog skabe en anden forståelse via refleksion, hvor jeg igennem kendskab og egen erfaring til ledelsesredskaber, kan vejlede og rådføre til håndtering af konkrete problemstillinger. Ledelse skal ikke anses som et færdigt koncept eller som stillestående, men derimod som dynamisk. En leder har et konstant behov for at være bevidst og dynamisk i sin ledelsesstil, i forhold til den nuværende udfordring man står overfor eller kommer til at stå over. At tage de rigtige beslutninger sker ofte igennem dialog og inddragelse af andre synsvinkler. Derfor vil jeg være ideel, som din eksterne sparringspartner, da din henvendelse til mig sker under fortrolighed og der ikke er andre relationer indblandet. Der er mulighed for flere gange ugentligt at booke et telefonmøde. Således at kan man som leder hurtigt få bearbejdet ens situation uden at skulle afholde møde og fordyrende omkostninger.

 

Foredrag

Bliv en topatlet på dit arbejde! Hvad har sport og erhvervsliv til fælles? En hel del, hvis du spørger foredragsholder, aktiv triatlet og mentalcoach Lars Mortensen. I foredraget “Sport vs. Erhvervslivet” fortæller han om, hvordan sportsudøverens tankesæt med stor fordel kan bruges til at ”vinde” på jobbet.

Under kamp og træning udviser seriøse sportsudøvere masser af vilje og er top- motiverede. Disse kompetencer kan alle lære at bringe i spil i forhold til ens karriere og samspillet med ens medarbejdere og ledere, forklarer Lars Mortensen.

I sine foredrag, målrettet den aktuelle virksomhed og til fordelagtige priser, kommer han blandt andet ind på vigtigheden i at opleve massiv frustration og modgang undervejs i “træningen”, at for at blive dygtig hvad end det er inde for sport eller arbejdslivet, kræves det mod, nysgerrighed og viljen til at holde ved, Lars har opskriften på hvad der skal til for at finde det indre drive og derved vejen til succes!

Mød teamet

Mød holdet bag Siigurd.

PR & Content

Camilla Michelle Mikkelsen

Foredragsholder, Konsulent & CEO

Lars S. Mortensen