Livgivende ilt og næring til din krop

Hvedegræs udgør essensen af celleføde

Især anerkendt for sin afgiftende virkning. Hvis dyrkning af hvedegræs er en ny ting for dig, er det en fornuftig tilgang at begynde i beskedent omfang. Det er som en kraftfuld grøn forfriskning. Den intense grønne farve repræsenterer klorofyl, selve planetens iltningsmiddel, og et fytokemisk element, der deler så morsomme anekdoter, at dine celler vil få latterkramper. Hvedegræs er også rigt på C-vitaminer, folinsyre og jern. Indtag det dagligt, gerne i mængder på 2-3 liter.

Ingredienser:

Ca. 1-1½ liter 

1-2 tsk. hvedegræs

1-1½ liter koldt vand.

Vejledning:

Blandes og omrøres. Drik gerne 2-3 liter dagligt. Hvis du aldrig har fået hvedegræs før, er det en god idé at begynde i det små.  

Hvedegræs er cellemad i sin reneste form og er især kendt for sin afgiftende virkning. Hvedegræs er rigt på klorofyl, der sikrer livgivende ilt og næring til dine celler

VIGTIG BEMÆRKNING

De oplysninger og andet indhold, der leveres i denne artikel, eller i eventuelt linkede materialer, er ikke tilsigtet og bør ikke fortolkes som medicinsk rådgivning, og oplysningerne udgør ikke en erstatning for professionel medicinsk ekspertise eller behandling. Se fuld ansvarsfraskrivelse.

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev

Berigende og informativ ressourcer, samt nyheder, der kan udvide din horisont og give dig nye ideer og perspektiver til din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.
* indicates required

Kontakt

Telefon

(+45) 40 24 75 99

Email

mail@siigurd.dk

Address

Stormgade 133, 6715 Esbjerg N