Kunder

firmanavn

INGENIØR’NE Esbjerg

INGENIØR’NE har i løbet af foråret 2017 været igennem et træningsforløb sammen med Lars Mortensen. Efter en start med vejning og måling i januar, gik vi i gang med et fælles løbeprogram, som skulle få os klar først til Skjern Å running challange og senere til Vestkystløbet. Vi startede træningen på mange forskellige niveauer i firmaet og Lars sørgede for, at der var løbeprogrammer som kunne passe til alle. Vi arrangerede fællestræning hver uge og Lars kom og trænede sammen med os et par gange om måneden. Han var god til, at motivere os til, at presse os selv mere og længere så vores løb blev mærkbart forbedret. Forløbet afsluttede med endnu en vejning i juni måned. En vejning der beviste at forløbet havde rykket mærkbart på INGENIØR’Nes samlede sundhed.

Janni Rahbek, Planlægger, INGENIØR'NE A/S

firmanavn

AlkoPrint

Lars Mortensen har holdt et fantastisk levende foredrag for personalet i AlkoPrint om motivation og arbejdsglæde. Det var et meget opkvikkene foredrag som bl.a.satte gang i personalets tanker om at vi alle har et ansvar om hvordan man får en god arbejdsdag. Lars bruger tydelige og ærlige eksempler når han fortæller, er han ikke bange for at bruge sig selv som omdrejningspunkt. Lars er en fortæller med varme og humor, hans fortællinger og pointer bliver fangende for Lars forstår at tale ud fra virkelighedens verden. Vi oplever at Lars vil kunne bruges i flere forskellige sammenhænge, et menneske med så positivt et livssyn og holdninger er et fund.

Claus og Rikke Kostow, ejere, AlkoPrint A/S

firmanavn

EfB Elite A/S

Lars S. Mortensen holdte et inspirerende foredrag for 100 af vores samarbejdspartnere i EfB Elite A/S omkring succes i eliteidræt, der kan overføres til erhvervslivet. Det fik uden tvivl sat tankerne i gang hos folk. Tingene bliver ikke pakket ind og er til at forstå, og så er der bare mere tyngde bag ordene, når det kommer fra en mand, der har prøvet det hele på egen krop – det var tydeligt i Lars' foredrag.

Søren Kaster Poulsen, salgskonsulent, EfB Elite A/S

firmanavn

XPConsult

XPConsult har brugt Lars til at lave et inspirationsforedrag til et firmaarrangement, hvor der var fokus på, at alle medarbejdere skulle arbejde mod fælles mål og være sælgende for virksomheden. Lars udviste stor engagement, og var til stor inspiration for alle medarbejdere. Alle følte efter arrangementet, at de have få noget med hjem, som de hver især kunne arbejde videre med. Alt i alt et berigende foredrag fra Siigurd.

Klaus Nielsen, direktør, XPConsult