Lederskabs-, forretnings- og personlig livs

Coaching

Et skræddersyet coaching forløb, der er tilpasset dine behov for at lykkes

At lykkes med succes i dit lederskab og din forretning, i harmoni med dit personlige liv, samtidig med at du skaber resultater. 

Om Lars Sigurd

Master i Positiv Psykologi, Positivt Lederskab og Diplom i Ledelse

Professionel samarbejde virksomhed, organisation og teams

Hvad er Coaching helt præcist?

Har jeg virkelig brug for det?

Coaching basal

Er du interesseret i personlig og professionel udvikling, men føler dig ofte fastlåst og har svært ved at nå dine mål? Så kan coaching være lige det, du har brug for! Coaching hos Siigurd er en samarbejdsrelation mellem Lars Sigurd og en klient, hvor han hjælper dig med at opdage og udnytte dit fulde potentiale, hjælper dig med at overvinde begrænsende overbevisninger, håndtere stress og forbedre din kommunikation og relationer.

Coaching er en investering i din personlige og professionelle udvikling og kan hjælpe dig med at opnå større tilfredshed, balance og lykkes i dit liv.

 

Har du brug for Coaching

Har du en fantastisk idé, som du gerne vil gøre til virkelighed?

Har din nuværende udvikling ramt et stop?

Hvad adskiller de succesfulde fra andre?

Hvor er du om fem eller ti år, hvis du forsætter af nuværende bane?

Er du udfordret på tidsstyring & effektivitet?

Er nytænkning og et nyt synspunkt er vigtigt for dig?

Lader du være med at gøre ting, du har lyst til, fordi du frygter, hvad andre vil tænke?

Hvad jeg kan hjælpe dig

at lykkes med

Vision

Kommunikation

Målsætning

Værdier

Strategi

Tidsstyring

Mental-sundhed

Relation

Min tilgang til coaching

Der tages udgangspunkt i din situation, dine mål og ønsker. Jeg viser dig – med simple, men effektive metoder, der udvikler dig – hvordan du kan lære at komme igennem svære tider, sætte mål mod nye og administrere din tid mere effektivt. Så du lykkes i din forretning, i dit personlige liv og i dit lederskab. Jeg kan afsløre, at uanset hvor du er i livet, er der altid en ny mulighed og retning end den nuværende retning. Jeg arbejder med organisationer og inviduelle personer. Vi tilbyder både fysiske møder centralt placeret i Esbjerg på kontorets hyggelige miljø og virtuelle møder i særdeles høj kvalitet, så du kan lykkes uanset hvor du befinder dig i verden.  

Book coaching aftale her: Business, Personlig liv & Lederskabs coaching eller Personlig liv (Privat) Coaching

Opnå personlig og karrieremæssig succes med en coaching samtale

At bruge en coaching samtale kan være en vigtig investering i din personlige udvikling, velvære og karriere. En coaching samtale kan hjælpe dig med at øge din selvbevidsthed og opnå mere klarhed omkring dine målsætninger og ambitioner.

En medarbejder coach eller lederudviklings coach kan hjælpe dig med at identificere dine styrker og svagheder, og skabe en handlingsplan til at opnå dine mål. En coaching samtale kan også hjælpe dig med at overvinde begrænsende overbevisninger, håndtere stress og udfordringer på en mere effektiv måde, og forbedre din kommunikation og relationer.

Når du bruger en coaching samtale, vil du opleve en større følelse af kontrol og retning i dit liv og din karriere. Coaching kan hjælpe dig med at opnå mere tilfredshed, mening og balance i dit liv, både personligt og professionelt.

 

Lykkens rejse: At finde tilfredshed og formål i livet

For Siigurd handler at lykkes ikke om at opnå materielle ting eller prestige. Det handler om at føle sig tilfreds med sig selv og sit liv, at have en følelse af formål og mening. 

At lykkes er at leve et liv, der er i overensstemmelse med ens værdier og drømme, og som bringer glæde og tilfredsstillelse. At lykkes kan være at have en sund work-life balance, at have et meningsfuldt job, at have dybe og tilfredsstillende relationer og at være i stand til at håndtere livets udfordringer på en sund måde. 

Det kan også handle om personlig vækst og udvikling, at lære af sine fejl og blive en bedre udgave af sig selv. At stræbe efter at lykkes er en livslang rejse, og det er vigtigt at huske, at det ikke er en konkurrence med andre, men en personlig rejse. 

At lykkes er at finde glæde i de små øjeblikke og at tage små skridt hver dag mod ens mål og drømme. Så lad os alle stræbe efter at lykkes på vores egen unikke måde og nyde rejsen undervejs.

Siigurd 

Lederskab, der skaber engagement og medarbejderudvikling – bliv den gode leder, dit team fortjener!

Medarbejdere forlader sjældent en organisation; de forlader deres leder. Det er ikke ved at sætte tyranniske deadlines og fokusere på kortsigtet målsætning, at man kan motivere medarbejderne. Sådan en tilgang er direkte demotiverende og kan føre til overfladisk motivation. 

For at skabe ægte momentum og opbygge engagement, passion og fællesskab er det vigtigt at være den leder, som dine medarbejdere altid har ønsket sig. Investér i medarbejderudvikling og lederskab for at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne vil være og yde deres bedste. 

Vær den gode leder, som du selv ønskede at have, og skab en kultur af udvikling og vækst for både dig og dit team.

Ønsker du et prisfornuftigt forløb med effektive ledelsesværktøjer, der nemt kan integreres i din ledelse?

– styrk dit lederpotentiale sammen med andre ledere

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er professionel Coaching?

Professionel coaching, er kendetegnet ved eller lever op til en høj faglige standard. At lykkes er kombinationen af viden og erfaring, som Lars besidder, fordi han selv har prøvet det. Han er ikke bedre end andre mennesker, som han arbejder med. Faktisk har han mennesker, som han arbejder sammen med endda større medfødte evner end ham selv. Men fordi Lars i årevis har koncentreret hans energi på et bestemt område, kan han på kort tid lære dig en eller to forskelle, der øjeblikkeligt kan ændre det, som du er i stand til.

Hvordan ved jeg, om professionel Coaching er det rigtige for mig?

At hæve ens nuværende standart, og lykkes på et nyt niveauet. Er sandheden, at man skal gøre noget andet end nuværende. Forsætter du med nuværede adfærd, får du det som du altid har fået. Alle har brug for en person, der som en ven virkelig holder af dig. En der er engageret i at hjælpe dig til at blive så god som overhovedet muligt. En der udfordrer dig og holder dig til ilden. Lars er en professionel ven, der har viden og erfaring, fordi han netop selv har prøvet det. At snakke om det, kan alle, men at gøre noget ved det, tilhører kun de få. Derfor er Lars her.

Ønsker du caoching som privat fysisk eller online? Book direkte her.

Arbejder du kun med etablerede virksomheder?

Etableret eller ej, er underordnet. Lars arbejder med virksomheder og inviduelle personer. Der laves gerne samarbejdsaftaler med dem, der vil løfte niveauet. Hele vejen igennem stiller Lars spørgsmål som, hvorfor og hvordan man kan blive exceptionelle som person eller i fællesskab, så man adskiller sig fra de andre. Alle kan med de rigtige metoder og strategier skabe resultater, om man er etableret, er underordet. Vi, som mennesker, kan udrette ekstraordinærere resultater, uanset udgangspunkt.

Tilbyder du løbende konsulentydelser?

Fokus og konstant vedholdenhed er nøglen til at lykkes. Se dit mindset som et stort flygel, der kræver justering for at levere en høj standart. Som mennekser skal vi justeres med nye tanker, ideer og input. Så vi kan ændre vi vores tanker, adfærd og energi. Som er en forudsætning til at kunne skabe bedre resultater. Sammen med Lars lærer du at tage kontrollen og styre den indre og ydre verden. Ønsker du langsiget succes? Der er forskel på den tilgang og tilstand der gør at nogle mennesker får mere succes end andre. Løbende justering er afgørende og Lars har flere, der kommer til ham igennem flere år. Fordi de kender merværdien de modtager, som gør at de lykkes bedre end andre. Få gange kan gøre en kæmpe forskel, men løbende justering er guld værd.

Er din coaching kun for de ambitiøse mennesker?

Alle kan bruge coaching forløb, om det så er en virksomhedsleder eller atlet på højeste plan, en student, en hjemmegående, en hjemløs, iværksætter eller statsministeren. Unset hvor man befinder sig, så vil en coach hjælpe dig videre, fordi det dig og dit udgangspunkt. Et godt forløb, er for mig, en professionel ven der virkelig holder af dig. Mit formål er at være engageret i at hjælpe dig til at blive så god som overhovedet muligt. Unset dit udgangspunkt.

Ønsker du caoching som privat fysisk eller online? Book direkte her.

Hvordan ved jeg at investeringen er godt givet ud?

Allerede nu, igennem årtier, har Lars´ nysgerrighed været konstant på hvad former mennesket. Hvad gør at vi lykkes? Hvorfor mestrer vi det og hvordan ændrer vi vores adfærd? Hvordan opnår man sundhed og vitalitet, succes, bedre økonomi, og hvordan opnår man at kunne mestre ens egne følelser, mens man stadig er lykkelige vejen derhen? Igennem nysgerrighed og værende videbegærlig, kikker Lars efter mønstre der skaber resultater – samler dem, forenkler dem og opstiller teknikker, så alle ubesværet kan efterligne og –gøre dem til gave for en selv. Din indsigt i fundamentale effektive strategier og teknikker – er ikke blot værdifuld investering – det er tidsbesparende. Din tid er langt mere værdifuld end din investering. For rigtig investeret tid kan være en formue værd og spildtid en katastrofe! Lars ønsker, at den tid du invester er godt givet ud, at du får din investerede tid retur – mangfoldigt

På kun 4 måneder, har jeg på mange punkter forbedret mine egenskaber ud fra de værktøjer som du har givet mig, og ligeledes følt en personlig ændring i mine holdninger og min måde at tilgå folk på. De styrker jeg nu engang har, og som du har vist mig hvordan jeg skal bruge, har jeg sat i spil og derved opnået en væsentlig øget fokus overfor mine medarbejder, venner og familie. Jeg har ligeledes fået stor positiv respons på mit ændrede adfærd, og høster derved meget positiv energi til videre brug i min udvikling. Jeg vil gerne rose for vores samarbejde indtil nu, og kan anbefale andre at prøve kræfter med de udfordringer du bringer i spil.

Omar El-Shakarji

Manager Packaging department, N&K Spedition A/S

Lars Sigurd er en af de bedste til at implementere strategier og motivere medarbejere for dig og dit firma. Lars har konkret hjulpet mig med strategien for mit eget firma, og det har givet mig mental ro og en optimal start for mit firma.

Tag fat i Lars fra siigurd.dk, når du vil udvikle dit firma og dit lederskab. De bedste anbefalinger herfra.

Martin Utiger

Advokat (H) , Utiger Advokater

Nogle gange møder man mennesker som gør et så stort indtryk, at man nok aldrig glemmer dem, og for mig er Lars et af de mennesker. Lars ser det bedste i mennesker og Lars vil oprigtigt mennesker det bedste. Han møder mennesker i et fortroligt rum, hvor hans eneste ambition er at hjælpe det pågældende menneske til at blive den bedste udgave af sig selv. Det var det jeg mærkede på egen krop, da jeg på et tidspunkt i livet kæmpede med at finde motivationen i et af livets lykkemæssige tørkeperioder. Et lykkeligt liv, er et liv der er fuld af meningsfuldhed, og Lars kan utvivlsomt hjælpe dig med at finde denne meningsfuldhed.

Michael L. Madsen

Direktør

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev

Abonner på nyheder og ressourcer om at lykkes med din forretning, dit personlige liv og dit lederskab
* indicates required

Kontakt

Book 15 minuters møde direkte her.

Telefon

(+45) 40 24 75 99

Email

mail@siigurd.dk

Address

Stormgade 133, 6715 Esbjerg N

Lav en aftale ved at tage kontakt eller book en tid nu.