Lars Sigurd

viser vejen med praktiske værktøjer og strategier til at styrke evnerne og opnå succes.

Lederudviklingsforløb i Esbjerg, Dit personlige lederskab
September, onsdag den 13. 10-12:30, NorSea, Esbjerg. I et samarbejde med Lederne Sydvestjylland.

Tid

13. september, 2023

Sted

NorSea, Esbjerg
House of Offshore Innovation Kanalen 1 6700 Esbjerg

Billet

Individuel
480
Inkl. frokost og netværk
Optimér din ledelse med små adfærdsændringer og effektive værktøjer for at øge produktiviteten og effektiviteten. Gør en forskel for både dig som leder og dine medarbejdere.

Reservér din plads!

Der er en grund til, at ideer opstår, når mennesker mødes og bliver inspireret. Derfor vil det glæde os at du vil være med.

<p><strong>Som leder lærer du:</strong></p> <ul> <li>Hvordan du effektivt håndterer din tid for at optimere din produktivitet og effektivitet.</li> <li>Små adfærdsændringer, der kan gøre en stor forskel i din ledelsesstil.</li> <li>Hvad der gør et samarbejde til en leg.</li> <li>De positive følgevirkninger.</li> </ul> <p>Vær med til coworking, hvor nye energier og fællesskaber blomstrer, og hvor der er en pulserende atmosfære af innovation.</p>
Lars Sigurd, Siigurd
Lars Sigurd er især motiveret af energien i sine relationer og engagerer sig helhjertet i dem, han arbejder sammen med, således de lykkes.

Han er hundrede procent selvstændig og lever af det han elsker at lave. Hans baggrundsviden er en master i Positiv psykologi med speciale i positivt lederskab fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at lykkes.

Lars er kompetent til at hjælpe med, at opdage og omsætte de værktøjer, strategier og ressourcer, der giver ekstraordinære resultater og forbløffende niveauer af opblomstring. Der tales både til hjerne og hjerte. Så han skaber en følelsesmæssig forbindelse med dem han arbejder med, som giver en bedre chance for, at de lytter ordentligt og åbent og skaber resultater.

Han er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber.