Vær succesfuld i træningen og til konkurrence
Vær mental stærk
Frygten for at fejle fylder mere end lysten til at lykkes

Lars Sigurd

viser vejen med praktiske værktøjer og strategier til at styrke evnerne og opnå succes.

Lederudviklingsforløb i Esbjerg, Dit personlige lederskab
Succes er 80% mindset og 20% strategi
I en konkurrencepræget verden, hvor kravene til os konstant stiger, er det afgørende at ruste sig med det rette mindset for at trives og lykkes. Til dette oplæg fokuserer vi skarpt på metoder og strategier baseret på evidens fra Positiv Psykologi samt transformative metoder, der skaber ægte og varig forandring. Disse metoder styrker ikke kun din mentale sundhed, men sætter dig også i stand til at opnå succes i dine præstationer. Opdag hemmelighederne bag et positivt tankesæt og find inspiration til at integrere disse værdifulde principper i din træning, hverdag og konkurrencer. Sammen og hver for sig kan vi udforske vejen til personlig performance og trivsel i en verden, hvor det rigtige mindset er nøglen til din succes!

Tid

16. januar, 2024
20:00
21:30

Sted

Playitas Resort
Urbanización Las Playitas s/n
35629 Las Playitas, Las Palmas, Spanien

Billet

Individuel
0
Håndter frustration, smerte og tilbagegang, som vi alle uundgåeligt vil støde på
Forvent, at din nuværende præstation ikke nødvendigvis definerer din fremtid. Ved bevidst at tage kontrol kan du lægge grundlaget for at hæve dit niveau, hvad enten det drejer sig om resultater, processen eller om at få hverdagen til at hænge bedre sammen. Selv små ændringer i din tilgang i dag kan få afgørende betydning på lang sigt. Alt begynder med indsigt, viden og til sidst handling. Det er én ting at vide, hvad du ønsker, men en anden at vide, hvordan du gør det. Her vil du blive præsenteret for veldokumenterede, enkle, men yderst effektive redskaber, som du kan implementere med det samme i din hverdag og til dine konkurrencer. "Vær mental stærk" i en konkurrencepræget verden baserer sig på en dybdegående udforskning af, hvordan du kan skabe ægte og varig forandring for at opnå ekstraordinære resultater. I dette livsændrende oplæg vil du opdage nøglen til personlig transformation gennem afgørende principper, samtidig med at Lars Sigurd glædeligt deler ud af sin erfaring og visdom.

Reservér din plads!

Der er en grund til, at ideer opstår, når mennesker mødes og bliver inspireret. Derfor vil det glæde os at du vil være med.

Mere Information
<p>Oplægget afholdes i samarbejde med forbundet Triathlon Danmark og Age-Group- og landsholdets træningslejr på Playitas. Gennem dette oplæg stræber vi efter at styrke triatleternes mentale sundhed og præstation på banen. Oplægget vil blive præsenteret i en atmosfære, der er præget af passion for triatlon og ønsket om at optimere atleters træningsmetoder, ikke kun fysisk, men også mentalt.</p> <p>Vores fokus er at udstyre deltagerne med redskaber og indsigter fra positiv psykologi samt simple men effektive metoder, der kan anvendes direkte i triatlon-træningen og konkurrencerne.</p> <p>Gennem dette oplæg vil vi ikke blot at inspirere, men også at skabe en meningsfuld forbindelse mellem mental sundhed og triatlon sporten, hvor det rette mindset kan udgøre forskellen mellem en god præstation og en ekstraordinær præstation. Vi ser frem til at dele denne rejse mod mental styrke og triumf med Age-Group- og landsholdet og alle triatleter, der stræber efter personlig og sportslig udvikling.</p> <p><strong>Om Lars Sigurd</strong></p> <p>Han er fuldstændig 100% selvstændig og har formået at skabe en levevej ud af sin passion “At hjælpe andre med at performe og trives på samme tid”. Med en Mastergrad i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet samt et diplom i Ledelse fra UC SYD har han en solid baggrund. Selv har Lars dyrket triatlon i mange år, i Rasmus Hennings storheds tid, på et nationalt højt niveau, som han dyrkede sideløbende med hans tidligere karrierer som Ingeniør og afdelingsleder. Dette har givet Lars omfattende indsigt i den indsats, det kræver at balancere familie, arbejde og konkurrere på et højt niveau indenfor triathlon.</p> <p>Lars er ekspert i at hjælpe andre med at opdage og omsætte værktøjer, strategier og ressourcer, der kan skabe bemærkelsesværdige resultater og føre til imponerende succes. Han formår at tale både til hjernen og hjertet hos dem, han arbejder med, og dermed skaber han en følelsesmæssig forbindelse. Dette øger chancerne for, at de lytter åbent og engageret og opnår resultater.</p> <p>Lars er ærlig og frygter ikke at vise sig uperfekt. Han lever sit eget liv i overensstemmelse med sine egne principper, hvilket giver ham førstehåndserfaring med det, han formidler. Hans ambition er at formidle budskaber, der kan forvandle dit lederskab til det bedre – til glæde for både dig selv og dem, du arbejder med.</p> <p> </p>
Lars Sigurd, Siigurd
Lars Sigurd er især motiveret af energien i sine relationer og engagerer sig helhjertet i dem, han arbejder sammen med, således de lykkes.

Han er hundrede procent selvstændig og lever af det han elsker at lave. Hans baggrundsviden er en master i Positiv psykologi med speciale i positivt lederskab fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at lykkes.

Lars er kompetent til at hjælpe med, at opdage og omsætte de værktøjer, strategier og ressourcer, der giver ekstraordinære resultater og forbløffende niveauer af opblomstring. Der tales både til hjerne og hjerte. Så han skaber en følelsesmæssig forbindelse med dem han arbejder med, som giver en bedre chance for, at de lytter ordentligt og åbent og skaber resultater.

Han er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber.