Bliv bevidst med om, hvordan dine vaner påvirker dine mål, og bliv i stand til at navigere godt i livet
Led dig selv
Dediker to timer til personlig udvikling, hvor du vil opleve positiv energi og få værdifuld indsigt. Lær effektive metoder og strategier til at opnå succes

Lars Sigurd

viser vejen med praktiske værktøjer og strategier til at styrke evnerne og opnå succes.

Lederudviklingsforløb i Esbjerg, Dit personlige lederskab
Mestringen af selvværd, motivation og personlig vækst
En eksklusiv mulighed for dig til at dykke dybere ned i de nøgleprincipper og strategier, der kan transformere dit liv og hjælpe dig med at blive den bedste version af dig selv. Lars Sigurd er her for at dele sine årtiers erfaring inden for personlig udvikling og ledelse og guide dig på rejsen mod personlig styrke og succes.

Tid

3. november, 2023
13:00
15:00

Sted

Sigurd
Stormgade 133
6700 Esbjerg

Billet

Individuel
295
inkl. forfriskning
Hvad kan du forvente? 
Forvent, at din nuværende situation ikke nødvendigvis er din fremtid. Ved at tage kontrol kan du skabe grundlaget for succes, og selv en lille ændring i dag kan have afgørende betydning på lang sigt. Men alt begynder med det første skridt. Det er én ting at vide, hvad du ønsker, men en anden at vide, hvordan du når det. Her vil du blive præsenteret for veldokumenterede, enkle, men yderst effektive redskaber, som du kan anvende med det samme. Led dig selv til at lykkes - Er baseret på en dybdegående udforskning af, hvordan du skaber ægte og varig forandring for at opnå en strålende fremtid. I dette livsændrende oplæg vil du opdage nøglen til personlig transformation gennem afgørende principper, mens Lars Sigurd glædeligt deler ud af sin erfaring og visdom.

Reservér din plads!

Der er en grund til, at ideer opstår, når mennesker mødes og bliver inspireret. Derfor vil det glæde os at du vil være med.

<p>test test</p>
Lars Sigurd, Siigurd
Lars Sigurd er især motiveret af energien i sine relationer og engagerer sig helhjertet i dem, han arbejder sammen med, således de lykkes.

Han er hundrede procent selvstændig og lever af det han elsker at lave. Hans baggrundsviden er en master i Positiv psykologi med speciale i positivt lederskab fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at lykkes.

Lars er kompetent til at hjælpe med, at opdage og omsætte de værktøjer, strategier og ressourcer, der giver ekstraordinære resultater og forbløffende niveauer af opblomstring. Der tales både til hjerne og hjerte. Så han skaber en følelsesmæssig forbindelse med dem han arbejder med, som giver en bedre chance for, at de lytter ordentligt og åbent og skaber resultater.

Han er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber.