Lars Sigurd

viser vejen med praktiske værktøjer og strategier til at styrke evnerne og opnå succes.

Lederudviklingsforløb i Esbjerg, Dit personlige lederskab
Deltag i vores spændende begivenhed: "Udforsk dine Konkurrencemæssige Fordele"! Ønsker du at bryde fri af begrænsningerne og opnå en markant position i jeres branche? Vil du etablere en ny standard og skabe meningsfulde forandringer i din virksomhed eller organisation? Så er vores workshop skabt til dig! Vi inviterer dig til at dykke ned i din virksomheds kerneværdier og identitet, så du kan opdage, hvad du virkelig står for. Vi vil give dig effektive strategier og metoder, der gennem årtier har transformeret organisationer, mennesker og teams. Ved at forstå din virksomheds DNA og kerneideologi kan du undgå frustration, smerte og lidelse i din virksomhed og opnå ekstraordinære resultater. Tag kontrol over din fremtid og vær en af dem, der aktivt former deres skæbne, i stedet for at lade omgivelserne og omstændighederne definere dig. Lad os sammen arbejde på at løfte din virksomhed fra at være god til at være fantastisk! Tilmeld dig vores event og begynd rejsen mod at realisere jeres fulde potentiale!

Tid

17. november, 2023

Sted

C4 Videncenter
Krakasvej 17, 3400 Hillerød.

Billet

Team
9600
Inkl. frokost og forplejning undervejs

Reservér din plads!

Der er en grund til, at ideer opstår, når mennesker mødes og bliver inspireret. Derfor vil det glæde os at du vil være med.

<blockquote class="wp-embedded-content" data-secret="QFiL80oBSK"><p><a href="https://siigurd.dk/hvad-staar-i-for/">Hvad står I for?</a></p></blockquote> <p></p>
Lars Sigurd, Siigurd
Lars Sigurd er især motiveret af energien i sine relationer og engagerer sig helhjertet i dem, han arbejder sammen med, således de lykkes.

Han er hundrede procent selvstændig og lever af det han elsker at lave. Hans baggrundsviden er en master i Positiv psykologi med speciale i positivt lederskab fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at lykkes.

Lars er kompetent til at hjælpe med, at opdage og omsætte de værktøjer, strategier og ressourcer, der giver ekstraordinære resultater og forbløffende niveauer af opblomstring. Der tales både til hjerne og hjerte. Så han skaber en følelsesmæssig forbindelse med dem han arbejder med, som giver en bedre chance for, at de lytter ordentligt og åbent og skaber resultater.

Han er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber.